Select Page

BabyfødderDet kan være en stor og livsomvæltende oplevelse, når familien bliver udvidet med et barn, men heldigvis findes der masser af ting, der kan gøre hverdagen med en baby lettere. 

En rummelig pusletaske er en af de ting, som er helt uundværlig, når I skal på farten. Selv om man har fået en baby, kan man nemlig sagtens tage på ferie, mødes med mødregruppen eller tage på besøg hos venner og familie.

I pusletasken er der plads til pusleudstyr som rene bleer, vådservietter, diverse cremer, skiftetøj til barnet, håndsprit og babyalarmer. 

Nogle pusletasker har også et indbygget vandafvisende underlag, som kan være praktisk, når baby skal skiftes. Det er ekstra praktisk, hvis I er på rejse eller er i naturen, hvor I ikke lige kan komme til et puslebord eller en sofa.

Hvad er en god pusletaske?

  • En god pusletaske skal have så mange rum, at du kan få organiseret tingene i tasken, så de er til at finde. Hver ting skal have sit eget rum. 
  • Tjek at tasken har en ordentlig lynlås og har kraftige, justerbare remme, så den både kan tages over skulderen og hænge på barnevognen.
  • En god pusletaske tåler vand og er smudsafvisende. Mærk efter, om tasken er lavet i et kraftigt materiale, som kan tåle al slags vejr, og at blive håndteret ud og ind af bilen.
  • Tasken skal indeholde et vandtæt rum til våde ting.
  • Et isoleret flaskerum til sutteflaske og modermælkserstatning, hvis dit barn får flaske, eller du er et sted, hvor du ikke lige kan komme til at amme.
  • Plads til sutter og legetøj til aktivering og underholdning

Mor med barn i klapvogn

Vælg pusletaske efter dine behov 

Der findes et stort udvalg af pusletasker, både i læder og stof, både store og små modeller og rygsækmodeller, men du skal selvfølgelig vælge den, der passer bedst til dine behov. 

Vælg også en pusletaske, som du synes er både pæn og praktisk. Tænk på, at du typisk bruger pusletasken fra barnet bliver født til ca. 3 års alderen.

En ekstra fordel kan være, hvis pusletasken kan laves om til en weekendtaske, når babytiden er forbi.

Pusletasken gør livet nemmere for dig med en baby. Hvis du sørger for at holde din pusletaske ajour hele tiden, er du sikker på, at du aldrig glemmer noget, når du skal på tur med din baby.

Med pusletasken ved hånden, er du sikker på, at alle de nødvendige ting til baby er samlet på ét sted.