Select Page

Vi kender det alle. Det er så uendeligt træls, ulækkert, og forstyrrende, når man finder tegn på skadedyr. Om det måtte være myre, mus, rotter eller måske larver, ja så er det hele forstyrrende. Man kan opleve skadedyr både i haven, i træværket, inden for i sit hus, eller inde i sin virksomhed eller måske endda i sine fødevare. Der er mange elementer der kan være forstyrrende og måske endda ulækkert og irriterende for nogle. Derfor er det vigtigt, at man tager sine forholdsregler og ved, hvem man skal kontakte når skaden er sket, eller for at forebygge besøget af uvedkommende.

Bille

Lav en forebyggende aftale

Du kan med fordel, om du er privatperson eller et erhverv, lave en forebyggende aftale med en skadedyrsbekæmper. Du kan ved hjælp af en forebyggende serviceaftale, sørge for store skader på eksempelvis træværk, varelagre, bygningsdele eller andre elementer som gnavere, biller eller andre former for skadedyr kan komme i. Alle bygninger, uanset hvordan de er lavet, kan rammes af skadedyr, så man kan altså aldrig vide sig sikker, med mindre man gør en klar aktiv indsats imod skadedyrene. Man kan selvfølgelig aldrig lave en hundrede procent garanti, men man kan lave en rigtig god forebyggelse, der vil gøre det meget svært for skadedyrene, samt gøre det noget lettere og hurtigere for skadedyrsbekæmperen, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Skadedyr

Lav en aftale der passer til jer

Du kan ved hjælp af linket ovenfor, se Den Røde Myres hjemmeside, hvorpå du kan læse mere om den midtjyske skadedyrsbekæmper, der gerne vil hjælpe dig. Den Røde Myre, benytter kun midler der er godkendt af Natur- og Miljøstyrelsen, og samtidig vælger man altid den mest skånsomme måde at bekæmpe skadedyrene. På denne måde, er man mere grøn og miljøvenlig i de produkter og metoder man benytter. Endvidere kan du nemt lave en kontrakt med firmaet, og opsige det uden problem, hvis du ikke ønsker servicen mere, og der er altså ikke en årelang bindingsperiode. Den Røde Myre er altså en skadedyrsbekæmper, som skånsomt, diskret og let hjælper dig af med de skadedyrsproblemer du måtte have, uanset om det er ude i haven, inde i huset eller ude på lageret af jeres virksomhed. Du kan læse meget mere om Den Røde Myre ovenfor, og se mere om deres serviceaftale, de skadedyr de bekæmper og hvor de kan træffe dem. Så kom af med dine skadedyrsproblemer allerede i morgen, eller forebyg det eventuelle besøg af uvedkommende gæster.