Select Page

Rygere ved godt, at det kan være svært at komme rygningen til livs. Trods rygning er usundt kan det være utroligt svært at stoppe. Mange rygere er dog begyndt at dampe i stedet for. Til dels for at komme den ubehagelige tobaksrøg til livs, men også for at mindske nikotinafhængigheden. 

 Sundere røg er også sundere for dig og klimaet

Fordelene med E-cigaret

Ved at dampe slipper du samtidig for de mange kemikalier, der er tilsat i almindelige cigaretter. Disse kemikalier kan ligeledes gøre, at det kan være svært at holde op med at ryge. Med E-cigaretten opnås et langt sundere alternativ end cigaretter Køb din E cigaret her.

E-cigarettens koncept

Du kan selv sammensætte din E-cigaret, som du ønsker den. Dette i form af forskellige komponenter udefra forskellige modeller, men også ved at vælge forskellige smage. Der er et stort udbud af smage at vælge imellem, så alt afhængig af hvad du kan lide af smage og dufte må du prøve dig lidt frem. Nikotin indtaget kan du netop med E-cigaretten justerer, hvilket netop kan gøre, at du får øget kontrol over din afhængighed. Så E-cigaretten kan sagtens anvendes som et kærkomment hjælpemiddel til et permanent rygestop, hvis det er noget, du har påtænkt.

Dit barns sundhed er værd at overveje ved rygning

Rygning og børn

Nikotin og giftstoffer er ødelæggende for ens helbred. Det ved de fleste rygere godt. Trods mange også forbinder det at ryge med hygge. Dog er det de færreste børn, der bryder sig om tobaksrøg. Så ved at overgå til en E-cigaret gør du allerede en stor forskel for dine børns sundhed. Idet de ikke vil generes af den ildelugtende tobaksrøg, hvorimod dampen som fremkommer fra en E-cigaret ligefrem kan lugte dejligt. Netop grundet egen valg af de forskellige smage som kan tilsættes din damper, som kan være lige fra bolsjer til frugtsmage m.m. Her må du afprøve, hvad du foretrækker af smag.